Mange drømmer om et nyt, lækkert badeværelse. Der er ikke noget, der er meget bedre end at tage bad og give sig selv den personlige pleje i et smukt indrettet badeværelse med flotte fliser på gulv og vægge og gode materialer i øvrigt, som supplerer de keramiske flader.

Derfor er noget af det første, som nybagte husejere gør, når de overtager en ejendom eller en ejerlejlighed, da også at renovere badeværelset, så det kommer op i den standard, de ønsker sig. Måske er det et spabad, der står på ønskesedlen, eller en brusekabine med vand fra alle sider og loftet – eller flotte håndvaske i naturmaterialer, som kan give en stemning af Bali og tropiske nætter. I disse år vælger mange også at få et af de nye toiletter ind, hvor man bliver vasket med lunt vand og tørret, når man har gjort det, man nu engang skal på toilettet.

Husk pauserne

Renovering af et badeværelse kan ofte være et større projekt, end man lige forestiller sig. Vi har at gøre med et af ejendommens såkaldte vådrum. Det vil sige, at der er ført vand ind, som skal bruges til bad og toilet, og derfor er der strenge regler for, hvordan vægge og gulve skal udføres.

Når I arbejder hårdt med renoveringen, er det vigtigt at holde pauser. Dem kan du for eksempel bruge til at spille Mobile Unibet, som kan spilles nemt og hurtigt fra din smartphone, som du sikkert alligevel har på dig. For at spille, skal du blot downloade Unibets app, og det kan du gøre, hvad enten du har en iPhone, iPad eller en smart device, der er baseret på Android styresystemet. Med denne app installeret er det nemt at holde en pause og lige nappe nogle spil, hvad enten det er væddemål, spins eller mere klassiske casinospil som roulette, blackjack eller poker.

Når pauserne er holdt, arbejdet gjort og det nyrenoverede badeværelse står klar til at blive taget i brug, kan I glæde jer over, at I har gennemført et stort og svært projekt, som I kan glæde jer over i mange år. Det er en stor nydelse at tage bad og dyrke skønheden i smukke rammer.